Lio

Lio is een vriendelijk Cairn terrier mixje van 5 jaar oud.
Hij is heel aanhankelijk en kan ook speels zijn. Dol op de dames honden maar reuen die willen snuffelen kan hij flink afsnauwen. Toch was hij wel gewend met andere honden te leven en doet hij het na even wennen prima in de grote gemengde roedel. Hij kan ook prima als hond alleen want hij is vooral op zijn opvangvrouwtje gericht.

Hij kon vroeger prima even alleen thuis zijn maar door alle emoties moet dit na verplaatsing wel weer worden opgebouwd. Hij was gewend dat hij op de slaapkamer mocht slapen dus het alleen slapen moet ook worden opgebouwd indien men dit niet wil. Hij heeft in opvang een eigen mandje gekregen en de bedoeling is deze op termijn naar een andere ruimte te verplaatsen opdat hij daar kan slapen. Een benchje vindt hij stressvol.
Lio heeft wat overgewicht maar gaat heel graag mee wandelen en bij de juiste baasjes die hem goed beweging gaan geven en op zijn dieet letten komt dit vast weer goed.

Lio is een Nederlands hondje die onder bemiddeling van stichting Esperanza Hoop voor Honden naar zijn nieuwe huisje zal gaan. Hij is gecastreerd. De adoptiebijdrage is euro 275.

Bij interesse graag een mail naar zijn opvangvrouwtje Maureen via email opvanghonden@live.nl met wat basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren (andere dieren is niet bekend maar het is wel een terrier dus plaatsing bij andere diersoorten zijn we voorzichtig mee), woon en wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin of balkon omheind is en natuurlijk hoe vaak en hoe lang Lio bij u alleen zou moeten zijn. Dan kunnen we meedenken of Lio bij u past. Zonder deze basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk.

zie ook https://baasjegezocht.blogspot.nl/