Toegevoegd: 6 januari 2017
Adopteer mij
Bekijk alle dieren

Edwin Evers

Zoekt een nieuw baasje

Kat Volwassen Groot Man
 • Medicatie

 • Over Edwin Evers

  Edwin Evers is een mooie roodcyperse kater, geboren rond januari 2016.
  Deze tweejarige kater verblijft al een aantal maanden bij ons. Als ongecastreerde vondeling binnengebracht en niemand die zich voor hem gemeld heeft.

  Edwin E. is een lieve kater die zelf aangeeft wanneer hij genoeg heeft van de aandacht. Je ziet het al aan zijn houding, maar ga je dan door, dan tikt hij je even aan.  Een zelfstandige man dus (die stiekum erg van aandacht geniet)

  Na binnenkomst begon Edwin E. zoveel te likken dat zijn haren uitvielen en er kale plekken verschenen. Stress is hier waarschijnlijk een grote oorzaak van, maar voor alle zekerheid is hij op hypoallergeen voer gezet, icm  prednison, die afgebouwd is tot een lage onderhoudsdosering waar Edwin E. het nu goed op doet.
  De komende tijd zal hij dit moeten blijven gebruiken.

  Wij zoeken voor Edwin Evers een nieuwe baas die houdt van een aanhankelijke kat met een eigen willetje en die het geen probleem vindt om hem 1x per twee dagen een prednisonpilletje (€ 0,08 per stuk) te geven en het hypoallergene voer.

  Wij zien Edwin Evers het liefst geplaatst bij een 1 of 2 persoonshuishouden waar geen andere dieren zijn, of kinderen onder de 12 over de vloer komen. En waar hij tzt weer fijn buiten een frisse neus mag halen!

   

  Herkomst/ (medische) historie:
  10-1 gevonden in Balkbrug.
  eet ZD (hypoallergeen voer) ivm huid.
  krijgt om de dag 1 prednison voor de huid.

   

    

  12366

  Adopteren?

  Vul onderstaand formulier in, er wordt vervolgens contact met u opgenomen .

  Heeft u nog vragen?

  Neem dan contact met ons op .