Toegevoegd: 20 september 2018
Adopteer mij
Bekijk alle dieren

Gila & Kelly

Zoekt een nieuw baasje

Hond Senior Groot Vrouw
 • Kindvriendelijk

 • Over Gila & Kelly

  Door noodgedwongen verhuizing zijn de baasjes van 14 jarige Gila en 14 jarige Kelly op zoek naar een liefdevol huis.
  Kelly is een Labrador en Gila een kruising Weimaraner/Stafford.

  Dit is wat hun baasjes over hen schrijven:

  Deze twee ontzettend lieve dames en zijn erg gehecht aan elkaar.
  Bij ons zijn ze altijd buiten en hebben ze hun eigen binnenverblijf met mandjes waar ze de hele dag in en uit kunnen lopen.
  Ze vinden het heerlijk om buiten te zijn en liggen dan ook hele dagen lekker rustig in de tuin samen. Echte erfhonden die zeker nog alert zijn.

  Daarom zijn wij ook op zoek naar een liefdevol huis, liefst waar ze veel buiten kunnen zijn en samen kunnen blijven. Ze hebben geen van beide een apart dieet of medicijnen, bij ons krijgen ze twee keer daags gewone brokken en soms eten ze met de restjes van ons mee.

  Ze zijn opgegroeid met kippen, paarden en ganzen. Dit is allemaal geen probleem. Katten laten ze ook met rust, maar ze vinden het toch ook nog wel leuk om ze een beetje op te jagen. Verder doen ze de katten geen kwaad. Kinderen is ook geen probleem, maar bij voorkeur oudere kinderen die lekker een blokje met ze wandelen.  Ze houden van aandacht, een rustige omgeving en liefde. Gila en Kelly zijn beiden geen ingedutte senioren, maar gaan nog mee op lange wandelingen en zijn in goede gezondheid.

  Deze twee oudere schatten verdienen het om nog een paar fijne jaren te mogen beleven in een liefdevolle omgeving, liefst waar ze veel buiten kunnen zijn en vooral ook samen.

  Gila en Kelly verblijven nog niet in het asiel, maar bij de huidige eigenaar.
  Gila is oorspronkelijk afkomstig uit ons asiel en wij zouden het geweldig vinden indien wij op deze wijze een nieuwe fijne baas kunnen vinden, zonder dat Gila en Kelly terug naar het asiel zouden moeten,
  Heeft u interesse? Of wilt u meer weten? Vult u dan vrijblijvend het adoptieformulier in en wij nemen vervolgens contact met u op.

   

   

   

  Adopteren?

  Vul onderstaand formulier in, er wordt vervolgens contact met u opgenomen .

  Heeft u nog vragen?

  Neem dan contact met ons op .