Toegevoegd: 6 januari 2017
Adopteer mij
Bekijk alle dieren

Shira

Zoekt een nieuw baasje

Hond Volwassen Groot Vrouw
 • Hond vriendelijk
 • Kat vriendelijk
 • Kindvriendelijk

 • Over Shira

  Shira is een jonge kruising van een Stabij met een Golden Retriever, geboren in maart 2017.

  Deze over-enthousiaste dame heeft energie voor 10 en weet van geen ophouden.
  Altijd met een vrolijke noot en geen agressie, maar door haar enthousiasme en onstuimigheid dendert ze kinderen gewoon omver en is erg ontstuimig wanneer er bezoek komt.

  Omdat Shira niet alleen thuis kon blijven (janken) is zij afgestaan. Wij zoeken dus een baas waar zij niet alleen thuis hoeft te blijven en een baas die aan de gang gaat met haar opvoeding en waar zij haar energie lekker kwijt kan.

  Shira is onderdanig naar andere honden en speelt bij ons heel wat af met Pelle, de andere jonge Stabij.
  Wij denken dat het voor Shira erg leuk zal zijn wanneer zij een speels soortgenootje (teefje, of gecastreerde reu)  krijgt.
  Bij de kattentest in het asiel blijkt dat Shira katten maar vreemde wezens vindt en ze het liefst ontloopt, enge wezens dus 😉

  Shira is ondanks haar vriendelijke karakter wel een hond voor een baas met hondenervaring. Een baas die ook met haar bezig gaat. In nieuwe situaties kan Shira soms onzeker reageren en vindt zij dingen eng. Ook iets voor een nieuwe baas om mee aan de slag te gaan.

  Welke enthousiaste baas heeft tijd, geduld en vindt het leuk om met een hond cursussen te volgen en actief bezig te zijn?

     

  Adopteren?

  Vul onderstaand formulier in, er wordt vervolgens contact met u opgenomen .

  Heeft u nog vragen?

  Neem dan contact met ons op .