Binkie & BelleBinkie is een gecastreerde reu, 8kg en 7 jaar oud. Belle is een gesteriliseerd teefje, 3 kg en 6 jaar oud. Beiden zijn gechipt en hebben een paspoort. Ras: kruising york x jack. Ze komen niet uit t zelfde nest.

Binkie en Belle zijn samen opgegroeid en nog nooit een dag zonder elkaar geweest daarom bieden wij ze samen aan. Ze gaan niet weg apart van elkaar. We hebben ze beiden vanaf pup dus ze hebben tot nu 1 eigenaar gehad.

De reden dat wij ze niet langer kunnen houden is dat het niet goed gaat in combinatie met ons dochtertje van 1.5 jaar oud. We hadden nooit gedacht dat het zover zou komen maar helaas is dat toch het geval. We zijn erg verdrietig over deze keuze maar denken dat het toch het beste is.
Ze zijn altijd alleen met ons alleen geweest en zijn nu jaloers op de baby. Beiden hebben gehapt in de richting van haar. Ze zijn absoluut niet vals maar bang voor het onverwachte gedrag van ons dochtertje. Van daaruit reageren ze primair.

Wat kun je verder van ze verwachten:
Binkie en Belle zijn echte knuffelkonten en vinden het heerlijk om bij je op de bank te liggen. Ze zijn super lief, trouw en aanhankelijk.
Ze zijn echte terriërs en hebben hun beweging nodig. Elke dag een lekkere wandeling; dan heb je geen kind aan ze. Wandel je niet genoeg dan worden ze onrustig. Ze kunnen goed los lopen en vinden zwemmen heerlijk. Balspelletjes en apporteren kunnen ze goed en zijn ze gek op.
Ze zijn erg waaks en keffen hard als er iemand aan de deur komt. Ze keffen door tot 5 a 10 min en dan worden ze weer rustig. Ze springen tegen de visite op.
Ze kunnen best een paar uur alleen thuis zijn.
Autorijden vinden ze leuk. Aan katten hebben ze een hekel.
Binkie is een allemansvriend en gemoedelijk. Belle haar vertrouwen moet je winnen. Ze is wat zenuwachtig van aard.
Ze hebben mensen nodig die geen kinderen (meer) hebben. Een huishouden zonder veel prikkels. Bij veel prikkels wordt Belle zenuwachtig en zal ze veel gaan keffen. Het liefst met een lekkere tuin bij de woning waar ze lekker mogen scharrelen.
Prijs nader overeen te komen

Vr.gr
Marit Merkus
06-46408953
maritmerkus@hotmail.com