Bobby

Maak kennis met Bobby. Bobby is een Boerenfox van 29-6-2013. Het is een gecastreerde reu.

Lieve Bobby is op zoek naar een ander plekje. Hij is, met vast goede bedoelingen, cadeau gedaan aan iemand die daarna vrij snel is overleden. Degene die nu de zorg over hem heeft wilde geen hond meer. Zij zorgt hartstikke goed voor hem, maar Bobby voelt ook dat hij eigenlijk niet gewenst is en dat heeft hij niet verdient!

Bobby is een lief mannetje. Bij mij in pension gaat hij goed met de meeste honden. De nieuwe honden neemt hij vaak op sleeptouw. Hij reageert alleen fel op poedels, labradoodles en dat soort honden.

Hij kijkt de kat even uit de boom, maar als hij je eenmaal kent is het lieve en enthousiaste hond. Dat gereserveerde is ook wel een karaktereigenschap van de Boerenfox. Hij kan wel ongelofelijk uitdagen als hij naar binnen moet, dan speelt hij pak mij dan als je kan, maar de andere momenten loopt hij keurig mee.

Voor Bobby zijn we op zoek naar een rustig huishouden. Kleine kinderen is niet verstandig. Een ander hondje zou hij wel mee kunnen verwacht ik. Katten kan ik uitproberen, maar heeft denk ik niet de voorkeur.

Bobby kan prima een tijdje alleen zijn. Aandachtspunt is wel dat hij trekt aan de riem. Het kan best wel een druk mannetje zijn, maar hij wil ook graag knuffelen en bij je liggen.

Wie heeft er een plekje voor Bobby waar hij nooit meer weg hoeft? Voor hij bij deze mensen kwam had hij al een niet zo rooskleurig verleden.

Voor meer informatie of indien u belangstelling heeft kunt u contact opnemen met:

Hondenpension Villa Woef
Inge Weernekers
06-18650472
info@villawoef.nl