Gedragsconsulten starten weer

Woensdagmiddag 18 april start gedragstherapeute Judith van Moorsel, van Dog2Work weer met het gedragsconsult, in ons asiel.

Dit consult (op afspraak) is bedoeld voor iedere hondenbezitter die problemen ervaart met zijn of haar hond en een gericht advies wil om dit gedrag om te buigen.

“Tijdens een consult begin ik met het afnemen van een anamnese, aan de hand van een vooraf ingevuld intakeformulier dat we samen bespreken. Ik observeer de hond en voer eventueel gedragstesten uit. Na het vaststellen van het probleem en de diagnose, bespreken we een therapieplan. Dit bevat gerichte oefeningen waarmee u en uw hond zelf aan de slag gaan.

Waar mogelijk maken we direct al een start met de oefeningen. Na afloop van het consult ontvangt u binnen een week een verslag van het consult via de mail of post. Hierin staan onder andere mijn bevindingen tijdens het consult en de voorgestelde therapie.”

18 april is de eerste van de nieuwe reeks woensdagmiddagen waarop Judith beschikbaar is voor de consulten.

Kijkt u voor meer informatie over de werkwijze, mogelijkheden, kosten en aanmelding voor het consult op http://www.dog2work.nl