Legend en Jesse

 

Goedenavond lieve mensen van het dierenasiel,

In juni heb ik het geluk gehad dat ik 2 kleine boefjes genaamd Legend en Jesse heb mogen adopteren bij jullie. Jesse had geen moeite met zich aanpassen en was direct een grote knuffelkont en een enorme doerak. Legend, tegenwoordig Jip, had iets meer moeite zich aan te passen.. Inmiddels zijn we ongeveer een halfjaar verder en zijn ze meer dan gewend.

Ze hebben zich ontpopt tot grote boeven die graag het huis op stelten zetten. Dit wil nog wel eens tot hilarische taferelen leiden en hier en daar een bult op de kop. Zo vlak voor Kerst zag ik er enorm tegenop de kerstboom neer te gaan zetten, omdat de boefjes daar vast ook wel raad mee zouden weten. Inmiddels staat de boom 2 dagen en ben ik blij dat ik er geen bal in heb gehangen. Daarentegen vinden Jesse en vooral Jip, getuige het filmpje, de boom erg interessant…

Namens Jip en Jesse wens ik jullie een dol dwaze Kerst toe!

Groeten en pootjes van

Jip, Jesse,
Sisi (poes geadopteerd in 2011), Layla (Sheltie uit 2016)