Mo


Zeer goed nieuw huis gezocht voor onze hond Mo.

Mo is een getekende kruising boerenfox, windhond, herder, husky (en wellicht nog meer….). Ze is een teefje, middelgroot en 2,5 jaar oud. Wij hebben haar gekregen via een stichting toen ze een half jaar oud was als zwerfhond uit Roemenië. Tot op heden zitten we met haar op honden-cursussen. Mo is slim, speels en aanhankelijk, heel goed gesocialiseerd en gesteriliseerd.

Wij zijn stapeldol op haar en willen haar eigenlijk helemaal niet kwijt omdat ze voor ons gezin een geweldige hond is. Mo is door haar achtergrond wat angstig van aard. Dat maakt dat ze in ons levendige gezin met pubers vaak stress ervaart als er nieuw bezoek is en angstig gedrag laat zien omdat ze dat moeilijk vindt.

Om deze reden kan Mo helaas geen deel uit blijven maken van ons gezin omdat wij haar onvoldoende kunnen geven wat ze naast al onze liefde zorg en aandacht ook nodig heeft; namelijk een plek waar ze minder prikkels hoeft te ervaren van bezoek omdat ze er bij weg kan, dus een nieuwe plek met meer buitenruimte en/ of een plek met 1 of meerdere honden zodat zij deze stress niet hoeft te ervaren en het angstige gedrag niet hoeft te laten zien. Deze ervaring hebben we namelijk al.

Kan Mo mee in auto: ja
Kan Mo alleen thuisblijven: ja
Kan Mo bij katten: ene keer wel, andere keer jaagt ze ze op.
Kan Mo bij Kinderen/ oudere kinderen: ja, als ze ze eenmaal kent helemaal ok
Is Mo gesteriliseerd: ja
Kent Mo commando’s: ja ze heeft EG en EG gevorderden gedaan en ook breitersport en breitersport gevorderden .

IS Mo zindelijk: ja
Kan Mo loslopen: ja
Staat Mo borstelen en nagels knippen toe: ja

Bijzonderheden:
Mo heeft medicijnen voor haar bijnieren waarop zij het prima doet. Wij vertellen u hier graag meer over.
De stichting die Mo bemiddeld heeft is op de hoogte van de herplaatsing.

Informatie: Fam Ploeg, Zwolle 06-22680638.

(filmpjes: onder de foto’s!)