Kittens

Kittentijd….
We zitten al weer volop in de kittenperiode.
De meeste mensen weten het niet omdat er nog geen plaatsbare kittens op de website staan, maar momenteel verblijven er 11 reeds bevallen moeders met kroost bij ons en nog 3 poezen die op het punt van bevallen staan. En bijna dagelijks komen daar poezen bij.

Tel daarbij op nog 15 kittens bij die al in pleeggezinnen verblijven, waaronder 5 kittens bij die een aantal dagen oud waren toen zij zonder moeder gevonden werden en die nu in pleeggezinnen 24 uur per dag verzorgd en gevoed worden.
In totaal nu 61 kittens…..

Wij houden de moederpoezen en hun kroost bewust in aparte kraamkamers waar nog geen potentiële adoptanten bij mogen om inloop van ziektes enz. te voorkomen.
Kittens zijn zo vatbaar en met momenteel meer dan 100 poezen en katers in het asiel is een infectie zo overgebracht. Dat is ook de reden dat wij geen kittens reserveren.

Zodra de kittens rond de 10 weken zijn en goed op gewicht worden zij ingeënt en gechipt en zijn zij een week later klaar voor adoptie. De kittens komen op de website bij de ‘te adopteren’ dieren te staan.

Interesse?
Houdt u de website dan goed in de gaten, deze wordt dagelijks bijgewerkt.