Willem


Willem is een hele mooie en gezonde lapjespoes van 5,5 jaar oud. Ze kwam bij ons als kitten, en is altijd rustige omgevingen gewend met weinig en volwassen mensen. Ze heeft zowel in appartementen, als in een woning buitenaf als in een woning met tuin gewoond. Verhuizingen verliepen altijd voorspoedig. Ze heeft wel altijd op de een of andere manier naar buiten gekund. Dit kan ook prima via een raampje met laddertje oid. Ze is echter nooit ver weg, maar zoekt wel graag de rust op. Ze vangt wel eens muizen en vogels. Soms komen die ook mee naar binnen..

Voor vreemden loopt ze in eerste instantie weg, maar als het rustig genoeg is komt ze vanzelf de boel verkennen en uiteindelijk ook op schoot zitten. Wanneer het vertrouwen er eenmaal is, komt ze vaak kopjes geven en op schoot zitten. Ze laat zich ook prima oppakken. Soms is ze nog wat speels. Ze kan goed alleen thuis zijn met voldoende voorzieningen. Ze is wat eigenwijs en laat duidelijk merken wat ze wel en niet wil.

Willem schrikt snel van harde geluiden (deurbel, mixer, stofzuiger) en onverwachte toenadering. Ze reageert bedreigt en onvoorspelbaar op kleine kinderen. Dan blaast ze en haalt ze uit. Ook van (kleine) loslopende dieren lijkt ze gestresst te raken. Hoe ze op honden reageert, is niet bekend.

Omdat Willem niet goed samengaat met kleine kinderen en andere katten, zoeken we een nieuwe plek voor haar. De verwachting is dat dit op de lange termijn sowieso moet, en inmiddels is er een kitten aanwezig waar ze stress van krijgt. We hopen op deze manier de stress te minimaliseren. Grote kinderen die rustig met haar kunnen spelen, en niet schrikken van een speelse uithaal, zouden wel met haar overweg kunnen.

Willem is gechipt en gesteriliseerd. Ze heeft tot juli 2013 de vaccinaties gehad. Verder heeft ze 1 keer een ontsteking aan haar gezicht gehad. Hier is ze voor behandeld. Dierenpaspoort is aanwezig.

Prijs nader overeen te komen.

Voor reacties en interesse: 06-16465494