Informatie bemiddelingsdier

Ben je genoodzaakt jouw dier voor herplaatsing aan te bieden en wil je het dier zelf vanuit huis herplaatsen? Dan kun je jouw dier via deze website kosteloos in bemiddeling plaatsen met het formulier onderaan deze pagina.

Vermeld in het formulier alstublieft zo volledig mogelijk wat de reden van herplaatsing is en hoe het dier omgaat met kinderen, andere dieren, vreemde mensen/ bezoek. Ook of het dier alleen thuis kan blijven en verdere bijzonderheden, zoals vaccinatiedatum en eventuele chip.

Het dier wordt 1 maand vermeld op de adoptiepagina, onder “bemiddelingsdieren”. Als het dier na 1 maand niet herplaatst is, zal de webmaster de foto en gegevens van de site verwijderen.

Belangrijke informatie:

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de uiteindelijke herplaatsing. Het asiel screent de reacties niet.
  • Je dient op iedere belangstellende te reageren, ook wanneer dit wellicht niet de gewenste situatie is waar jij jouw dier in wilt plaatsen. Indien je niet reageert op berichten van belangstellenden bestaat de kans dat wij het bemiddelingsdier verwijderen.
  • Is jouw dier herplaatst? Dan vragen wij je vriendelijk dit aan ons door te geven, zodat wij het dier van onze website kunnen verwijderen.

Het asiel heeft het recht om bepaalde dieren te weigeren voor de bemiddeling.