Geesje loopt haar benen uit haar lijf om sponsorgeld op te halen voor asieldieren van Dierenasiel Zwolle.

Stichting Dierenlot biedt leuke acties met de jaarlijkse Christmas Challenge.  Doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor dieren in nood in Nederland.
De dierenhulporganisaties die meedoen aan de Christmas Challenge ontvangen de DierenLot Donatieverdubbelaar (tot een maximum van € 2.500 euro per organisatie).

Geesje van den Berg van Dierenasiel Zwolle doet mee en vertrekt maandag 14 december om 08.00 uur vanaf het asiel in Zwolle, met als eindbestemming Arkel, het Christmas Station van Stichting Dierenlot. Geesje verwacht op donderdag 17 december om 17.00 uur in Arkel aan te komen.

Al het ingezamelde geld komt ten goede aan asieldieren.
Geesje gaat de 125 kilometer naar Arkel lopen en laat zich hiervoor sponsoren.

Wilt u Geesje en onze asieldieren steunen?
Dan kan dat bijvoorbeeld door € 0,10 per kilometer te sponsoren, hetgeen uitkomt op ongeveer
€ 12,50. Een zelf te bepalen bedrag is natuurlijk ook mogelijk!

Doneren kan via deze link: https://www.arkelchristmasstation.nl/actie/geesje-van-den-berg


Wilt u op een andere wijze deze wandeltocht sponsoren, laat het ons dan weten via mailadres  [email protected]


Waarom 125 kilometer lopen?

Geesje: Mijn motivatie om van Dierenasiel Zwolle naar Arkel Christmas Station te lopen zijn de langzittende dieren in ons Dierenasiel;
Honden die maand na maand wachten op een #Foreverhome en toch enthousiast blijven. Gewonde katten die een behandeling geduldig ondergaan en de moederpoezen die maanden moeten wachten tot zij aan de beurt zijn en het Dierenasiel kunnen verlaten. Ondanks alle afleiding, liefde en aandacht van onze asielmedewerkers zijn zij toch langer tijdelijk beperkter in hun bewegingsvrijheid dan de andere dieren in het asiel. Daarom loop ik de benen uit mijn lijf!


Wil je mij helpen?
Sponsor mij dan alsjeblieft voor ongeveer 10 Eurocent per afgelegde kilometer. Dit is 10,00 of 15,00 euro per sponsor voor de asieldieren.
Via ons Facebookaccount en Instagramaccount volgen dagelijks updates hoe het onderweg gaat. Mijn doel is volledig behaald als het lukt om een geweldig geldbedrag voor de dieren bij elkaar te lopen.
Doneren kan via deze link: https://www.arkelchristmasstation.nl/actie/geesje-van-den-berg