14-12-2021

Kijkt u live mee?

Vanavond reizen wij af naar Arkel om de cheque met de opbrengst van de Christmas Challenge officieel aan te bieden aan Dierenlot.

Het doel is om jullie via de live-streams op social media weer mee te laten kijken

En om nog meer geld in te zamelen natuurlijk, want nieuwe inrichting van de speelweides is erg kostbaar. Doneren kan nog tot en met 30 december as., via onderstaande rode button.


Vanaf ongeveer 18.30 uur zijn wij live te zien via de stream op onze Facebookpagina

21-11-2021:

De 48 uur van Ferry, Nienke en Sara in de kennel zit erop.  Wat een feest om naar te kijken!

Wij gaan nog door met inzamelen van donaties voor nieuwe invulling van de hondenspeelweides.
Doneren kan nog t/m 30 december 2021!Als afsluiting van de 48 uur was de Ice Bucket Challenge beloofd, omdat de actie meer dan € 5.000,- op heeft gebracht.
En wij keken graag mee hoe het ijswater over de hoofden van Sara, Nienke en Ferry uitgestort werd 😉


Let The Dogs Out: 3 personen 48 uur in een hondenkennel voor het goede doel

 


Dit jaar organiseert Dierenlot opnieuw The Christmas Challenge waarbij dierenorganisaties geld kunnen inzamelen voor een specifiek doel. Ook dit jaar zal Dierenasiel Zwolle weer meedoen!

In ruil voor donaties verblijven drie dierverzorgers 48 uur in een van de ruime hondenkennels. Op deze manier weten zij hoe het voelt om het leven van een hond in het asiel te hebben. Maar er is natuurlijk een groot verschil: de dierverzorgers mogen hun laptop en telefoon meenemen om via de actiepagina op internet zoveel mogelijk geld binnen te halen.
Dit is live te volgen via de webcam.

WhatsApp Image 2021-10-24 at 14.25.47

 

Hiermee willen wij laten zien hoe graag wij onze honden lekker naar buiten willen laten, op een speelweide met nieuwe speeltoestellen en met andere verrijkingsmethodes.

De opbrengst van de “Let The Dogs Out!” zal gebruikt worden voor het opknappen van deze hondenspeelweides. De speeltoestellen die er staan zijn namelijk oud en nodig aan vervanging toe.

Welzijn vergroten
Honden in een asiel verblijven over het algemeen in een kennel. De dierverzorgers doen er alles aan om de honden te vermaken, uit te dagen en hun welzijn te vergroten. Wij maken dan ook altijd veel gebruik van onze speelweides. In deze speelweides wordt gespeeld, getraind, ontspand en ook mentaal uitgedaagd op verschillende wijzen.

 

 

Help en doneer
Alle donaties die via onze actiepagina binnenkomen worden verdubbeld door Dierenlot! 🤩

Bezoek daarom onze actiepagina: https://www.arkelchristmasstation.nl/actie/dierenasiel-zwolle 

 

 

Doe mee, doneer en… Let The Dogs Out!

 

Ferry, Sara en Nienke zullen van 19 nov. 16:00 uur t/m 21 nov. 16:00 uur in de kennel verblijven. 
De link van de webcam vind je op deze pagina op 19 november vanaf 16:00 uur.