Update: Prince is geopereerd, gerevalideerd en inmiddels ook geadopteerd!
Met dank aan alle donateurs!

Wat een snoetje he?

 

Prince is een leuk Boomer reutje, van 9,5 jaar oud.

Wegens privéomstandigheden verblijft Prince bij ons en gaan wij t.z.t. op zoek naar een leuke nieuwe eigenaar.

 

Maar, Prince blijkt een probleem met zijn knie (Patella Luxatie) te hebben dat met een operatie verholpen moet worden om Prince in de toekomst zonder pijn te kunnen laten lopen.

Dit is voor ons een vrij kostbare operatie, vandaar dat wij de hulp inroepen van lieve dierenvrienden om het totaalbedrag van € 1.400,– bij elkaar te krijgen.

Wil je Prince (en ons) steunen? 

Doneer dan dan via onderstaande button en je komt op de doneerpagina.

Wil je Prince (en ons) steunen?

Heel hartelijk bedankt!

Team Dierenasiel Zwolle

Even een kleine update.
Prince moest ook een gebitsreiniging ondergaan en verblijft vanaf die tijd in een liefdevol gastgezin. Dit is wat het gastgezin over hem schrijft:

Prince gaat hartstikke goed! Hij is in zijn geheel een superblij en braaf hondje. Doof, dat wel. Ik denk dat hij vooral heel erg goed gedijt op een warm mandje, dus hopelijk knapt hij na de operatie vlot op zodat hij snel een echt thuis kan krijgen.

We zijn er nog niet met het bedrag van de operatie, maar hij staat al wel ingepland. Dus mocht je nog willen doneren: heel erg graag!

Maandag 11 december wordt Prince geopereerd. Hij wordt door het gastgezin weggebracht en mag daarna ook weer fijn bij hun thuis bijkomen en revalideren. Zodra er meer bekend is houden we jullie op de hoogte!

Prince gg2
Prince gg1