Alinda

Alinda

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Alinda is een lief, nog iets afwachtend  kittenpoesje, geboren op 13 april 2024.

Alinda is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend, maar heeft dus even tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen.  Kent zij ze dan is Alinda een vrolijk en speels dametje.

Zij is nieuwsgierig naar andere katten en was gewend om al buiten te komen. 

Wij vinden het verstandig dat zij bij een nieuwe baas tot haar sterilisatie binnen blijft, maar zal het daarna fijn vinden om naar buiten te kunnen.
 

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Alinda kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Alinda nog één en ander moeten leren natuurlijk.

Voeding: geen dieet, kittenvoeding.
Extra info: afgestaan door eigenaar  | Alinda is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor sterilisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

 

Vaccinaties:  Alinda heeft de twee opvolgende kittenvaccinaties recent gehad. Dat betekent dat zij pas in juli 2025 opnieuw gevaccineerd hoeft te worden.

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.