Arlo

Arlo

Over Arlo

Geboortedatum: 20-03-2020
Geslacht dier: Reu, gecastreerd
Grootte : Middelgrote hond
Datum vaccinatie: 30-04-2022
Is het dier gechipt? Ja

 

Arlo is sinds december in opvang na 3 weken heeft Arlo zich goed aangepast aan de routine van het opvanggezin. De eerste dagen waren wat moeilijk voor hem en tilde hij op spannende momenten soms zijn lip op. Inmiddels is deze periode achter de rug en heeft hij een groot vertrouwen in zijn opvangvrouwtje gekregen.

Arlo geniet nu enorm van het leven als huishond. Stoeien, knuffelen, opgetild worden en zelfs visite, hij vindt het allemaal geweldig!
Arlo kan makkelijk een aantal uren alleen blijven, en is lekker rustig in huis. Arlo zal wel naar een cursus moeten of een baasje die de ervaring heeft om hem alle fijne kneepjes te leren, maar dat doet hij graag. Hij pakt alles snel op en het is een plezier om met hem aan de slag te gaan.

Arlo is een heerlijk actief hondje die iedereen aardig vindt. Aandacht is alles voor hem en hij krijgt ook van vreemde mensen graag een aai over zijn bolletje. Hij gaat graag mee wandelen en heeft inmiddels geleerd om naast de scootmobiel uitgelaten te worden.
Kortom, Arlo is een toffe hond, een leuke lieve stuiterbal, die een stevige baas nodig heeft met verstand en begrip van omgangsvormen van en met honden. Deze baas krijgt een geweldige kameraad aan Arlo.

Arlo is afkomstig uit de kleine opvang in Roemenië. De leeftijd van Arlo is geschat op 3 jr jong, geboren rond begin 2020. Hij meet 40 cm op de schouder en weegt 17 kg. Arlo kan met katten.

Vul bij serieuze interesse in Arlo het adoptieformulier in op www.helpeenhond.nl/arlo

Omgang met honden: Goed
Omgang met katten: Goed
Kan met kinderen vanaf welke leeftijd? Ja, vanaf 10 jaar en ouder
Omgang vreemde mensen / bezoek: Goed, allemansvriend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 4 uurtjes
Is het dier gecastreerd: Ja
Medische bijzonderheden: Geen bijzonderheden

 
Woonplaats waar het dier verblijft: Middelburg
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-11532424

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

update: 16-3