Arrow

Arrow

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Arrow is een leuke kater, geboren op 17 maart 2021.

 

 

Wegens persoonlijke omstandigheden moet helaas een nieuwe baas voor lieve Arrow worden gezocht. 

Arrow is echt een leuke kater. Volgens zijn baas kan hij met kinderen en met andere katten. Arrow is recent gecastreerd, dus herplaatsing bij andere katers kan wellicht nu nog niet verstandig zijn.

 

Bij binnenkomst had Arrow erg veel vlooien. Hij verging van de jeuk en dat heeft behoorlijke impact op zijn vacht gehad. Op zijn flanken en achterste is Arrow nu nog dun behaard. 
De vlooien zijn geëlimineerd en de jeuk is verdwenen. Met goede voeding en regelmatige preventieve vlooienbehandeling zal Arrow’s vacht over een tijdje weer in topconditie zijn.

 
Arrow’s ontlasting was ook niet zo stevig als normaal. Hij krijgt nu een tijdje voeding om zijn spijsvertering te ondersteunen (Gasto Biome Hill’s)  en daarmee is zijn ontlasting weer zoals het hoort te zijn. Het is verstandig dat een nieuwe baas deze voeding de komende periode door blijft geven.
Daarnaast hebben wij gemerkt dat Arrow niet altijd zindelijk is. Soms poept of plast hij naast de bak. 
Het soort kattenbakvulling lijkt hier een grote rol in te spelen. Met grit (steentjes) is Arrow stukken beter zindelijk dan op houtkorrel. Wellicht dat dit ook nog beter zal gaan wanneer Arrow tzt weer fijn naar buiten kan.

 

 

Wij zoeken een leuke nieuwe baas voor Arrow waar hij t.z.t. ook fijn buiten een frisse neus kan halen.

Extra info: afgestaan door eigenaar | hartruisje (1 uit 6) | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.