Artemis

Artemis

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Artemis

Leeftijd: 6 jaar
Geslacht: Vrouw
Grootte : Groot
Datum vaccinatie: 20-09-2021
Is het dier gechipt? Ja

Mijn visum werd geweigerd en ik moet over 3 weken terug naar de VS.
Artemis is een zeer grote hond en de kosten van vervoer en de tijd die ik krijg om te vertrekken zijn voor mij niet mogelijk.

Ze maakt deel uit van mijn familie en ik zou graag willen dat ze het best mogelijke huis heeft. Artemis is zo’n braaf meisje. Ze houdt van wandelen en wil vaak knuffelen. Ze vindt het heerlijk om geborsteld te worden, maar houdt niet van een bad – hoewel ze stil zal staan om te baden. Ze is actief bij je, maar kan ook zonder problemen thuis blijven terwijl jij werkt.

Ze heeft geen verlatingsangst. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en is geweldig met kinderen. Ze is echter reactief op honden aan de lijn tijdens het wandelen. Ze accepteert honden met een goede introductie en vertrouwdheid. Ze verdedigd haar eten naar andere dieren, dus ze zou het beste zijn in een huishouden zonder andere honden of met iemand die weet hoe ze hiermee om moet gaan. Ze is helemaal niet voedselagressief met mensen. Ik kan haar aaien terwijl ze aan het eten is of haar bakje makkelijk van haar afpakken.

We hebben aan deze gedragsproblemen gewerkt en ze verbetert gestaag. Iedereen die haar ontmoet, wordt verliefd op haar omdat ze een grote, lieve, mensgerichte hond is.

Neem contact met me op als je meer wilt weten of haar wilt ontmoeten. Mijn Nederlands is niet goed, maar als je WhatsApp kunt gebruiken, kan ik vertalen en een van mijn vrienden hier kan ons ook helpen met communicatie, indien nodig.

Omgang met honden: Redelijk
Omgang met katten: Goed
Kan met kinderen? Ja, vanaf baby leeftijd
Omgang vreemde mensen / bezoek: Goed, allemansvriend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Is het dier gesteriliseerd: Ja
Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar:
Hypothyreoïdie (schildklier). Ze neemt twee keer per dag pillen in haar eten en is gezond met de medicijnen.


Woonplaats waar het dier verblijft: Giethmen
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-11421541

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's