Athena

Athena

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Athena is een gezellig, ongecompliceerd kittenpoesje, geboren rond 13 juni 2023.

 

 

Athena is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend. Athena is sociaal en aanhankelijk naar mensen. Wij verwachten dan ook geen enkel probleem in de omgang met kinderen die weten hoe zij met een dier om  moeten gaan.

 

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Athena kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Athena nog één en ander moeten leren natuurlijk.

 

Momenteel krijgt Athena nog dieetvoeding (Hill’s ID-voeding) om haar spijsvertering te ondersteunen. Met deze voeding is haar ontlasting zoals het hoort te zijn. Voorlopig is het verstandig om deze voeding te blijven geven, maar wij verwachten dat dit over een tijdje afgebouwd kan worden en worden vervangen  door reguliere hoogwaardige kattenbrok.

 

Extra info: als vondeling binnengebracht |   Athena is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor sterilisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  19 september |

 

Vaccinaties:  Athena heeft beide opvolgende kittenvaccinaties gehad. Dat betekent dat zij pas in september 2024 opnieuw gevaccineerd hoeft te worden.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.