Aya

Aya

  • Grootte: Medium
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Aya is een lieve American Stafford, een teef geboren op 31 oktober 2016.

 

 

Deze dame is een lieve, mensgerichte hond. Zij is erg aanhankelijk naar haar baas en ook vreemde mensen worden na een blaf vriendelijk begroet. Aya is ook lief tegen kinderen, zowel klein als groot en kent de basis commando’s.

 

Aya moest te lang alleen thuis blijven en daar had Aya last van. Eventjes alleen blijven kan na gewenning best even. Maar niet structureel langer dan af en toe 3 uur.  Dat moest bij haar eerste baas wel en dan gaat zij janken en piepen.  Daarom was besloten om voor Aya een nieuw thuis te zoeken waar zij niet veel alleen thuis hoeft te blijven.

Aya is geadopteerd geweest, maar is helaas (buiten haar schuld om) teruggekomen bij ons. 

Bij de baas waar Aya twee weken heeft gewoond heeft zij zich perfect gedragen en blijkt Aya een leuke hond.
Zij was graag bij haar mensen in de buurt, maar kon ook af en toe eventjes alleen blijven. Aya is geen hond om structureel lang alleen te laten.

 

Met andere honden gaat zij redelijk om. Soms is er spanning met andere teven, dat is beter om te voorkomen. In een groep heeft Aya vaak minder problemen met andere honden dan wanneer zij wanneer zij 1-op-1 met een andere hond is.


Wij denken dat Aya het liefst de enige hond in huis is en alle aandacht van haar baas voor zich alleen heeft. Aya kan niet met katten. Zij is wel konijnen bij haar eerste baas gewend en dat ging goed.

 

Aya heeft een gevoelige huid en doet het goed op kwalitatief beter voer. Momenteel wordt zij twee keer per week gewassen met Malaseb. Voor nu kan dat nog niet afgebouwd worden, in de toekomst wellicht wel.

Wij zoeken voor lieve Aya een lieve baas waar zij niet al teveel alleen hoeft te blijven.  

 

Extra info:  afgestaan door eigenaar | niet gesteriliseerd,   loops eind januari ’23 |  schofthoogte ongeveer 40-50 cm. |

 

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.