Babs

Babs

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over mij

Babs is een verlegen poesje, geboren rond 3 mei 2022.

Babs moet nog erg wennen aan mensen en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen.

 
Het gastgezin omschrijft haar als volgt:

Babs kwam samen met broertje Bas als zeer bang en wild kitten bij ons in opvang nadat zij samen zijn gevonden. Zij blies, sloeg en rende weg. Babs wilde niets met mensen te maken hebben.

Na heel veel geduld wil is het nu zover (na 4 weken) dat ze geaaid kan en wil worden. En ze spint dan ook 🙂
Oppakken vindt Babs niet nodig, wie weet komt dat ooit wel een keer. Voor nu is het belangrijk dat haar nieuwe bazen veel geduld hebben en alle tijd nemen voor Babs.

 
Babs kan uit haar schulp gehaald worden door te spelen, ze is dol op een hengeltje met veertjes eraan. Na een tijd zul je zien dat zij ontdooid en je gaat vertrouwen. 

Onze ervaring is dat dit soort kittens zich meestal goed ontwikkelen bij voldoende aandacht en doorzettingsvermogen en uiteindelijk uitgroeien tot leuke katten voor de eigen baas.

 

Omdat Babs verlegen en onzeker is plaatsen wij haar niet bij kinderen onder de 12 jaar. Wij zoeken een nieuwe baas die veel thuis is om Babs de aandacht te geven die zij nodig heeft en bereid is om tijd en energie in Babs te steken.

Extra info: als vondeling binnengebracht |   Babs is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor sterilisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

 

Vaccinaties:  Babs heeft de eerste kittenvaccinatie gehad en ook de daaropvolgende vaccinatie al. Dat betekent dat zij volgend jaar augustus (2023) pas opnieuw de jaarlijkse vaccinatie hoeft te krijgen.

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.