Baco

Baco

Over Baco

Geboortedatum: 21-11-2021
Geslacht: reu
Grootte: Grote hond
Datum vaccinatie: 07-10-2022
Is het dier gechipt? Nee

Helaas gaan we scheiden en kan ik de hond niet alleen meenemen. Met pijn in mijn hart moet ik keuzes gaan maken.

Het liefst hou ik Baco, maar ik kan niet alleen voor hem zorgen. Hij verdient het om lekker uitgelaten te worden en ik kan niet met hem lopen buiten omdat ik hem niet onder controle heb. Hier is iemand voor nodig die hem aanpakt maar ook zelfvertrouwen geeft. Baco kan met alle honden heerlijk spelen en geniet hier ook van.

Thuis is hij een echte knuffelhond en komt hij lekker tegen je aanliggen. Baco voelt je aan en geeft je het liefst heel veel kusjes.

 
Omgang met honden: Goed
Omgang met katten: Onbekend
Kan met kinderen? Onbekend
Omgang vreemde mensen / bezoek: Goed, allemansvriend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 4 uurtjes
Is het dier gecastreerd: Nee
Medische bijzonderheden: Baco heeft toen hij 4 maanden was een operatie gehad aan zijn elleboog omdat hij een groeistoornis had. Er zit een grote schroef in zijn elleboog. Hij kan dus niet worden gebruikt in de sport, ook al zou die dat wel goed kunnen. Soms moet er dan ook rustig aan gedaan worden met hem, want zelf gaat hij gewoon door.

 
Woonplaats waar het dier verblijft: Meppel
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-20516780

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 11-2