Bart

Bart

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Bart is een vrolijke, enthousiaste Labradorkruising, een reu geboren op 11 maart 2022.

Omdat de verzorging tekort schoot is Bart door de instanties opgevangen. Inmiddels is duidelijk dat hij herplaatst mag worden en is Bart naar ons overgebracht zodat wij op zoek kunnen naar een leuke nieuwe baas.

Bart is een leuke, onstuimige enthousiasteling met veel energie. Wij zoeken dan ook een nieuwe baas die lekker actief met Bart bezig gaat. En leert dat hij niet mag trekken aan de riem ;-).
Hij is sociaal met andere honden van zijn eigen formaat en is erg sociaal naar de mensen die hij kent. Naar sommige mensen die hij voor de eerste keer ontmoet is Bart afwachtend, dat zal vast alles met zijn verleden te maken hebben.  Maar kent hij je even, dan is Bart een ontzettend lieve en aanhankelijke man!

Bart had zijn staartpunt kapot. Dat heeft een tijd geduurd voordat dat helemaal genezen is. Inmiddels gaat het goed, maar dit zal wel een aandachtspunt voor een nieuwe baas zijn. Vermoedelijk kan Bart niet met katten opschieten.

 

Welke leuke baas heeft tijd, ruimte en bijpassende energie voor leuke Bart?

 

Bart is 25 april jl. gecastreerd en mag begin mei het asiel verruilen voor een leuke baas. De kennismakingen worden al wel vast gestart.

 

Extra info:  afgestaan | gecastreerd
Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

 

Video en foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.