Bas

Bas

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over mij

Bas is een, in eerste instantie, verlegen katertje, geboren rond 3 mei 2022.

Bas moest erg wennen aan en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen. Het gastgezin omschrijft hem als volgt:

Bas kwam samen met zusje Babs als “wild” kitten bij ons in opvang nadat zij samen zijn gevonden. Hij blies en rende weg. Na veel geduld wil hij nu geaaid worden en rent hij naar de deur zodra je binnenkomt. Oppakken vindt Bas zelf nog niet zo heel erg nodig, maar wie weet komt dat nog zodra hij meer vertrouwen heeft. Bas speelde graag met zijn zusje en kan hard spinnen wanneer je hem aait 🙂

Onze ervaring is dat dit soort kittens zich meestal goed ontwikkelen bij voldoende aandacht en doorzettingsvermogen en uiteindelijk uitgroeien tot leuke katten voor de eigen baas. Omdat Bas verlegen en onzeker is plaatsen wij hem niet bij kinderen onder de 12 jaar. Wij zoeken een nieuwe baas die veel thuis is om Bas de aandacht te geven die hij nodig heeft en bereid is om tijd en energie in Bas te steken.

Extra info: als vondeling binnengebracht |   Bas is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct  |

 

Vaccinaties:  Bas heeft de eerste kittenvaccinatie gehad en ook de daaropvolgende vaccinatie al. Dat betekent dat hij volgend jaar augustus (2023) pas opnieuw de jaarlijkse vaccinatie hoeft te krijgen.

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.