Baya

Baya

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Baya is een lieve kruising, een teef geboren op 20 augustus 2015.

Omdat haar bazin de zorg voor Baya niet meer goed kon dragen is besloten om afstand te doen en een nieuwe baas voor Baya te zoeken.

Wij weten helaas niet veel van  Baya, alleen dat zij samen heeft gewoond met een kat. Volgens haar chipnummer komt Baya oorspronkelijk uit Roemenië.

Baya is een lieve hond zodra zij je kent en vertrouwt. Zij heeft recent een situatie meegemaakt waarin zij niet fijn behandeld is. En dat heeft zijn sporen achtergelaten. Bij onverwachte bewegingen duikt Baya weg en zij ontloopt vreemde mensen in eerste instantie.

Wij denken dat Baya het best tot haar recht komt in een één- of tweepersoons huishouden. Bij mensen met geduld en liefde, die veel thuis zijn, want wij denken dat zij niet gewend is om veel alleen te zijn.
Baya kan met andere honden, wellicht dat een stabiele andere hond haar ook meer vertrouwen kan geven.

Wij zoeken een lieve baas met liefde en geduld om Baya’s beschadigde vertrouwen in de mens weer op te bouwen. Omdat Baya onzeker is, is samenwonen met kinderen onder de 12 jaar niet fijn voor haar.

 

Extra info: onduidelijk of zij gesteriliseerd is | schofthoogte ongeveer 50 cm. |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Video & foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.