Bear

Bear

Over Bear

Leeftijd: 7 jaar en 3 maanden
Geslacht: Man, gecastreerd
Grootte: Middelgrote hond
Datum van vaccinatie(s): 23 september cocktail en kennelhoest
Is het dier gechipt? Ja

Bear is in huis een grote knuffelbeer. Hij houdt van spelen buiten.
Hij kan een echte druktemaker zijn en heeft dan ook een baas nodig die meteen de leider over hem is. Aan de riem moet hij dan ook nog een hoop leren. Aan de riem vindt hij het spannend om andere honden en mensen te treffen. 

In een pension waar hij zonder ons is en in een andere omgeving , gaat het wel heel goed. Daar laten ze hem los en gaat ie lekker spelen met de andere honden. 

Hij is wel een echte gewoontedier en heeft behoefte aan vastigheid omtrent uitlaten en eten. Met de juiste baas zal hij nog een hoop kunnen leren.

Omgang met honden: Redelijk
Omgang met katten: Redelijk
Omgang met kinderen? Onbekend
Omgang vreemde mensen / bezoek: onbekend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Zijn er medische bijzonderheden: Hij heeft ooit een zware operatie aan zijn linkerpoot gehad. Ze hebben 3 pezen aan mekaar moeten hechten. Met uitlaten en spelen is dat geen probleem. Echter blijft het een zwakkere plek waardoor teveel en te hoog springen niet mag.


Woonplaats waar het dier verblijft: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-34883151
Overnamekosten: € 100,- max

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 2-7