Belle

Belle

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Belle is een lieve poes, geboren op 15 april 2018.

Vanwege de combinatie allergie van de eigenaar en de onzindelijkheid van Belle is besloten om een nieuwe baas voor Belle te zoeken.

Bij binnenkomst is Belles urine onderzocht en deze bleek vergeven van blaasgruis te zijn. Met een gruisoplossend dieet en een pijnstiller is dit direct aangepakt en bij het laatste urine onderzoek (22 maart jl.) bleek de blaasgruis verdwenen.

Belle moet nu de onderhoudsvoeding (CD brok Hills) krijgen om te voorkomen dat de blaasgruis terugkomt. 

Belle is een lieve dame, zij kwam ook gezellig op schoot liggen en lag graag te zonnen in de vensterbank.
Met een kattenluikje kon Belle naar buiten en dit zou zij bij een nieuwe baas ook weer heel graag willen!

Onze ervaring met katten die afgestaan worden omdat zij niet altijd goed zindelijk zijn is dat zij in een rustige situatie zonder al teveel prikkels vaak gewoon weer zindelijk zijn.
Daarom zoeken wij voor lieve Belle een nieuwe baas waar geen andere katten/honden in huis wonen en waar geen jonge kinderen over de vloer komen.

Gewoon een lieve baas alleen, of een tweepersoons huishouden waar Belle alle aandacht voor zichzelf heeft. 

Extra info: afgestaan door eigenaar | gesteriliseerd | blaasgruis: dieetvoeding CD brok (Hills)  |  Mag bij adoptie mee op/vanaf: direct

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.