Betsie

Betsie

  • Grootte: Groot, Medium
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Betsie is een lieve, gesteriliseerde Amerikaanse Bulldog, een teef geboren op 6 januari 2019.

 

Vanwege de gezondheid van Betsie’s eigenaar kon deze niet langer voor haar zorgen. Daarom is besloten om een nieuw, fijn thuis voor Betsie te vinden. Helaas weten wij nog weinig van haar achtergrond, maar in de dagen dat Betsie bij ons verblijft kan er al een goed beeld worden gevormd.

Betsie is een lieve dame, een schatje met een zacht karakter.

In eerste instantie onzeker, maar als zij je kent, dan kruipt Betsie het liefst op schoot. Oudere kinderen (10+) zullen daarom geen enkel probleem zijn. 
In de kennel laat Betsie haar spulletjes keurig heel, dus wij verwachten dat zij na gewenning ook eventjes alleen thuis kan blijven. 

 

Buiten reageert Betsie niet op andere honden. Maar 1 op 1 dicht bij elkaar is wisselend. Samenwonen met andere honden wil Betsie dan ook niet. Hoe Betsie op katten reageert is (nog) niet bekend. Betsie kan nog wel e.e.a. leren met aan de riem lopen. Zij trekt nog behoorlijk.

Wij zoeken een lieve nieuwe eigenaar, met tijd en ruimte, voor deze lieve dame!

Extra info:  afgestaan door eigenaar |  gesteriliseerd 21 november jl.

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.