Bonny en Clyde

Bonny en Clyde

  • Geslacht: Mixed
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Bonny & Clyde

Bonny & Clyde (broer en zus) zijn kruisingen van o.a. Indian Dog/ Wolfdog, geboren in juli 2016.

Oorspronkelijk zijn zij als vondelingen bij ons binnengebracht en na een niet geslaagde adoptie verblijven zij al weer erg lang bij ons.
Toegegeven: Bonny en Clyde passen niet in iedere situatie, maar wanneer u vrij woont en de mogelijkheid heeft om uw erf goed af te zetten denkt u dan eens aan deze twee bijzondere honden die ons hart gestolen hebben!

Bonny en Clyde zijn wanneer je ze niet kent erg teruggetrokken, hetgeen helemaal past bij hun afkomst. Maar kennen ze je, dan zijn zij altijd blij om je te zien en denken dat ze makkelijk op schoot passen 😉

Bonny en Clyde zijn echte buitenhonden, zij vinden het buiten heerlijk en hoeven ook niet zonodig naar binnen. Mits er een goed geïsoleerd verblijf voor hen is en zij fijn de ruimte hebben.

Andere honden van hetzelfde formaat zullen geen probleem zijn, maar kleine hondjes vindt Bonny niet leuk.

Katten, konijnen, kippen, eenden, hazen zijn een “no-go” want Bonny en Clyde hebben een sterk ontwikkeld jachtinstinct.

Wij zoeken een nieuwe baas met een ruime, goed afgezette tuin of erf (2m. hoog). Een baas zonder al te kleine kinderen en die buitenaf woont.
Welke lieve baas woont buitenaf en stelt zijn/haar hart open voor twee erg bijzondere honden?

28-2-’21: Bonny & Clyde starten binnenkort met hun training via Dutch Cell Dogs.
Na deze training zijn zij beschikbaar voor adoptie. Meer informatie over deze training en het adoptieproces vindt u HIER

Extra info: Clyde gecastreerd, Bonny gesteriliseerd | beiden hartruisje 1/6 | DNA-test gedaan om afkomst vast te stellen, beschikbaar voor adoptant | Gevonden december 2017, geadopteerd juli 2018, teruggebracht juli 2019 |

COVID - 19

Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19 alleen op afspraak. Indien u interesse heeft, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.

Foto's