Boortje

Boortje

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Boortje


-in opvang bij onze collega’s in Lelystad-

 

Boortje is als zwervende kater bij ons binnen gekomen.
Boortje heeft een hele tijd buiten rond gezworven en is daarna bij ons gebracht. Hierdoor hebben wij helaas niet veel achtergrond informatie over hem. Het is een gecastreerde kater van rond de 8 jaar oud. Tijdens zijn avonturen buiten is hij een deel van zijn staart verloren. Gelukkig heeft Boortje daar geen last van en kan hij klimmen als de beste.

Boortje kan helaas niet goed samen wonen met andere dieren. Dit is de reden dat wij voor Boortje een huisje zoeken zonder andere dieren in huis. Wel wilt Boortje heel graag naar buiten. Het zou voor hem ideaal zijn om een kattenluikje tot zijn beschikking te hebben waardoor hij kan gaan en staan waar hij wilt.

Boortje houdt van aandacht maar wel op zijn tijd en op zijn manier. Mocht hij er geen behoefte hebben dan laat hij zijn grenzen duidelijk weten. Dit is de reden dat Boortje niet geschikt is voor een huishouden met kleine kinderen.

Boortje is een slimme eigenzinnige kat die houdt van voerpuzzels, slapen op hoge plekjes en doet waar hij zin in heeft.

Wilt u onze langzitter Boortje een mooi huisje bieden? Vul dan deze vragenlijst in:

https://dierenhotelmartingaus.nl/vragenlijst-adoptie-kat/

 

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's