Boris en Pino

Boris & Pino

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Boris en Pino zijn apart van elkaar in het asiel gekomen.

Maar sinds zij kennisgemaakt hebben zijn zij altijd samen en echt “een match made in heaven”!  U ziet het in onderstaand filmpje ūüėČ

Allemansvriend Boris zorgde er gelijk voor dat schuchtere Pino meer vertrouwen kreeg en de dierverzorgers zien bij Pino een enorme omslag sinds die twee samen zijn. Daarom is besloten om hen niet apart te herplaatsen, maar om een nieuwe baas te zoeken waar Boris en Pino samen welkom zijn.

Even hun leuke, verschillende karaktertjes: 

Boris is een gezellig, ongecompliceerd kittenkatertje, geboren rond 7 juni 2022.

Als ziek klein hummeltje kwam werd hij gevonden. Dankzij de zorg van het gastgezin is Boris opgeknapt en uitgegroeid tot een aanhankelijk, lief en speels kereltje. Al snel vond Boris een fijn thuis, maar helaas bleek de aanwezige kat niet gecharmeerd van hem, dus is Boris terug bij ons.
Het gastgezin destijds omschreef hem als volgt:

Boris is een superleuke, aanhankelijke kitten. Gek op spelen met andere katten en is oprecht blij als je weer thuis komt, komt je meteen begroeten en knuffelen. Slaapt het liefst naast je of op je, kan hard spinnen en is met voldoende aandacht en spelen gewoon een heel tevreden mannetje met heel veel liefde om te geven. Honden is hij gewend maar hij blaast eerst wel even flink naar ze, vooral als ze iets te druk zijn richting hem.

Pino is een verlegen katertje, geboren rond 13 mei 2022.

Samen met zijn zusjes en broertje is hij opgepikt nadat hun moeder doodgereden was…
Kleine Pino was waarschijnlijk niet al teveel contact met mensen gewend en heeft tijd nodig om je te vertrouwen. Het gastgezin omschrijft hem als volgt:
Pino is een erg verlegen, maar lief katertje. Hij is nog steeds bang, maar maakt wel iedere dag nog stapjes vooruit. Hij is nu zover dat hij wel bij je komt wanneer je eten of snoepjes hebt.

Inmiddels is Pino vanuit het gastgezin weer terug in het asiel en heeft hij in korte tijd grote vooruitgang geboekt, zeker nu maatje Boris hem vergezeld en het goede voorbeeld geeft. Wij verwachten dat Pino zich bij een nieuwe baas snel zal ontwikkelen tot een leuke kat voor eigen mensen.
Omdat Pino verlegen en onzeker is plaatsen wij hen niet bij kinderen onder de 12 jaar. Wij zoeken een nieuwe baas die veel thuis is om Pino de aandacht te geven die hij nodig heeft en bereid is om tijd en energie in Pino te steken.

Extra info:  Boris: hartruisje (1 uit 6) |  Pino en Boris zijn nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mogen bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

Vaccinaties:  Pino heeft de eerste vaccinatie gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 4 okt. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Boris heeft zijn twee opvolgende kittenvaccinaties al gehad. Dat betekent dat Boris pas in september 2023 opnieuw gevaccineerd hoeft te worden.

Video en foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.