Bram

Bram

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Bram is een leuke kater, geboren op 31 januari 2022.

Bram is afgestaan omdat de situatie met ongecastreerde katers en poezen uit de hand was gelopen bij zijn baas. In goed overleg is afstand gedaan van de meeste katten en zijn de overgebleven katten gecastreerd/gesteriliseerd. Bram verblijft al een tijdje bij ons en is erg opgebloeid sinds zijn binnenkomst.

 

Bram woonde met 24 andere katten in huis. Omdat het lastig is om zoveel katten aandacht te kunnen geven en er altijd katten zijn die “haantje de voorste” zijn, was Bram meer op de achtergrond in huis. Hij had hierdoor nog een zetje in zijn zelfvertrouwen nodig. Inmiddels is dat zetje al lang en breed geweest en is Bram een erg leuke, aanhankelijke kater die graag aandacht krijgt.

Wij zoeken een nieuwe baas met een rustige thuissituatie zonder jonge kinderen, die Bram tijd geeft om te wennen en ook tijd voor Bram kan vrijmaken.

Bram heeft een nare oorontsteking gehad, deze is langdurig behandeld en nu dan eindelijk verholpen. Hij loopt soms nog met zijn kopje scheef, er bestaat een kans dat dit altijd zo blijft. Hij is gelukkig van de pijn af en dat is het belangrijkst. 
Omdat hij Giardia heeft gehad (succesvol behandeld) krijgt hij momenteel nog Gastro Biome brok om zijn spijsvertering te ondersteunen. Het is de verwachting dat dit over een tijdje afgebouwd kan worden en vervangen kan worden door reguliere kattenbrok van een goed merk.

 

Bram is gewend om naar buiten te gaan. Dus wij zoeken een nieuwe baas waar dit tzt ook weer mogelijk is.

Extra info:  gecastreerd | hartruisje (1 uit 6) | behandeld tegen niesziekte  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

Video en foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.