Cathy

Cathy

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over mij

Cathy is een verlegen poesje, geboren rond 17 mei 2022.

Zij is geboren in de schuur van mensen waar haar moeder (zwerfpoes) is bevallen.

Cathy moet nog erg wennen aan alle geluiden, mensen en geuren in het asiel en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen. 

Wij merken dat, als je even rustig de tijd neemt, Cathy wel geniet van het aaien en kroelen.

Onze ervaring is dat dit soort kittens zich meestal goed ontwikkelen bij voldoende aandacht en doorzettingsvermogen en uiteindelijk uitgroeien tot leuke katten voor de eigen baas. Omdat Cathy verlegen en onzeker is plaatsen wij haar niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Wij zoeken een nieuwe baas die veel thuis is om Cathy de aandacht te geven die zij nodig heeft en bereid is om tijd en energie in Cathy te steken.

 

Extra info: als vondeling binnengebracht |  Cathy is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor sterilisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf: direct |

Vaccinaties:  Cathy heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 16 aug. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

 

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.