Charlie Brown

Charlie Brown

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Charlie Brown

Charlie Brown is een leuke Border Collie, geboren op 23 januari 2019.

Nadat zijn baas onverwachts niet meer voor hem en 13 andere honden kon zorgen, zijn de honden naar ons asiel overgebracht. Bij de vorige baas leefden de honden zowel in huis als in een grote achtertuin, in groepsverband, ongecastreerde reuen en teven bij elkaar. Ons is helaas niet bekend of de honden ook buiten de tuin kwamen.

Desondanks is Charlie Brown een enthousiaste hond naar mensen, een allemansvriend. Charlie Brown is sociaal met andere honden en verstaat de hondentaal goed. Een sociaal hondenmaatje zal Charlie Brown erg gezellig vinden! Charlie Brown reageert goed op zijn naam, maar moet de basiscommando’s nog verder leren. Wel is hij erg leergierig, dus dit zal vast geen probleem zijn.
Omdat de honden vrij vanuit de woning de tuin in konden kan het zo zijn dat een nieuwe baas de eerste tijd extra aandacht zal moeten schenken aan de zindelijkheid en de regelmaat van het naar buiten gaan om te plassen en poepen. Waarschijnlijk is Charlie Brown al zindelijk, maar voor een nieuwe baas altijd fijn om te weten waar wellicht rekening mee gehouden moet worden.

Een Border Collie is een actieve hond die graag wil werken. Wij zoeken daarom voor Charlie Brown een leuke baas die veel thuis is en die actief met hem aan de gang gaat. Mee aan de fiets, lange wandelingen, wellicht agility en hersenwerk. Denkt u de juiste baas voor Charlie Brown te zijn? Vult u dan het adoptieformulier op onze website in.

Extra info:  niet gecastreerd |  schofthoogte ongeveer 50 cm. |  het nieuwsbericht over de honden vindt u hier: https://dierenasielzwolle.nl/acties/14-honden/ |  

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

COVID - 19

Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19 alleen op afspraak. Indien u interesse heeft, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.

Foto's