Charly

Charly

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Charly is erg populair!
Er hebben meerdere geschikte geïnteresseerden gereageerd. De verwachting is dat uit deze reacties een geschikte adoptant gevonden wordt, dus het heeft geen zin meer om nog te reageren. Nieuwe reacties worden niet meer in behandeling genomen.


Wij kunnen helaas niet op iedereen persoonlijk reageren. Op onze eigen website kunt u zien hoe ver het adoptieproces is.

Charly is een vrolijke, Cavalier King Charles Spaniel (kruising), een reutje geboren op 8 mei 2024. Moeder is een lieve Cavalier King Charles en vader is onbekend.

Omdat de verzorging tekort schoot is Charly met zijn moeder door de instanties opgevangen. Hij had het geluk om in een liefdevol gastgezin op te groeien en is daardoor ook de leuke sociale pup geworden die hij nu is!

Charly mag nu op eigen pootjes gaan staan en het gastgezin verruilen voor een definitieve liefdevolle familie. Dit is wat het gastgezin over hem schrijft:

 

Charly is op 17 mei als kleine pup bij ons gekomen , hij woog toen 420 gram. Als “ enig” kind ging het heel goed met hem, met 3 weken woog hij al 1000 gram. Het is een leuk, vrolijk ondeugend hondje. Hij luistert al goed naar zijn naam en “ nee” begrijpt hij ook.

Als hij wakker wordt en je neemt hem meteen mee naar buiten doet hij daar zijn behoefte. Een plasje wil nog wel eens mis gaan.

Hij verblijft in een ren en loopt natuurlijk ook door de woonkamer. Als hij moe wordt gaat hij daar vanzelf naar terug. Aan de lijn buiten gaat het wandelen trouwens ook steeds beter.

Cavaliers zijn echte gezelschapshonden en graag bij hun baas/gezin in de buurt. Daarom zoeken wij een nieuw thuis waar de mensen veel thuis zijn. En een cursus zal Charly erg leuk vinden!

Extra info: Charly mag in week 28 verhuizen. Wij kunnen geen vakantieoppas bieden. Houdt u daar rekening mee.

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.