Coco

Coco

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Groot

Over Coco

Coco is een energieke jonge kater, geboren op 15 juni 2021.

Coco woonde op een appartement, maar heeft dusdanig de drang om naar buiten te gaan dat een balkon alleen niet voldoende is voor Coco. Hij is energiek en wil spelen, rausen en rennen. Het kan Coco niet snel te gek gaan.

Daarom heeft zijn baas uit bestwil voor Coco besloten om ons een nieuwe baas te laten zoeken waar Coco wél naar buiten kan en zijn energie kwijt kan.

 

Zodra Coco zijn energie kwijt is, is Coco een lieve kat. Hij kon prima met de oudere kinderen opschieten en ook naar bezoek was Coco aanhankelijk.
Coco speelt ruw en wild, daarom herplaatsen wij Coco niet in een gezin met jonge kinderen. Oudere kinderen (12+) die tegen een stootje kunnen zullen geen probleem zijn voor Coco.

Coco is niet in aanraking geweest met andere katten. In het asiel vond hij dit dan eerst even spannend, maar als snel ontpopt hij zich als een draakje waardoor de andere poes uit zijn buurt bleef. Samenwonen met andere katten is waarschijnlijk dus geen goed idee.
Wij denken dat Coco het fijn zal vinden bij een baas waar de mensen veel thuis zijn. Want Coco is echt wel een gezelligheidsdier!
Verder is Coco keurig zindelijk en gebruikte hij de krabpaal goed.

Coco is echt een jonge kater die bruist van de energie en uitgedaagd wil worden.

Hij speelt graag, veel én wild en is niet geschikt voor mensen die een rustige kat zoeken. Coco is herplaatst geweest, maar vanwege zijn ruwe spel teruggekomen.

Daarom zoeken wij een nieuwe baas die niet schrikt van een ruwe benadering en waar Coco t.z.t. ook fijn naar buiten kan.

Welke baas is veel thuis en heeft de mogelijkheid om leuke Coco veilig, vrij naar buiten te laten?

 

Extra info: afgestaan door eigenaar, geadopteerd en teruggebracht 2x | gecastreerd | Mag bij adoptie mee op/vanaf: direct

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's