Cody

Cody

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Cody

Leeftijd: 4 jaar
Datum van laatste vaccinatie: 18-03-2021
Is het dier gechipt? Ja

 

Wij zoeken een goed huis voor onze Cody.
Cody is een lieve, ongecastreerde Duitse herder reu van 4 jaar. Hij is zindelijk, gehoorzaam, waakzaam en dol op spelen. Vooral met zijn bal kan hij zich uren vermaken. Cody vindt het ook erg fijn om lange wandelingen te maken. Zolang hij maar bezig kan zijn. Cody is in het bezit van een stamboom en komt uit een werklijn.

Cody kan samen met kleine hondjes (teven). En heeft daar ook mee samen gewoond. Cody vindt sommige reuen spannend. Dus het liefst plaatsen wij Cody niet bij een andere reu. Cody kan goed een paar uurtjes alleen zijn en slaapt dan op zijn kussen in huis.

Cody zoekt een nieuw huisje wegens privé omstandigheden in de relatiesfeer. En omdat hij meer vrijheid verdiend zodat hij meer zijn energie kwijt kan.
Voor Cody zoeken wij een duidelijke baas. Ben je niet duidelijk tegen hem, dan neemt hij een loopje met je. 

Maar een consequente baas kan heel veel bereiken met Cody. Zo werkt hij ontzettend graag voor je. Cody komt uit een pakwerklijn. Wij hebben dit nooit met Cody geoefend maar we zijn er wel van overtuigd dat hij graag voor zijn nieuwe baasje wil gaan werken. 

 

Omdat Cody graag veel buiten is, zou hij het liefst naar een nieuw baasje gaan die een grote omheinde tuin heeft. Zolang hij maar naar de insecten kan kijken en met zijn bal kan spelen, is Cody erg gelukkig. Ook vindt hij het prachtig om de hele dag lekker met je mee te lopen door de tuin.

Bent u het baasje die de uitdaging met hem aan wil? Het baasje die hem de vrijheid kan geven voor zijn energie en graag met hem aan de slag wil? Wij horen het graag.

Omgang met honden: Voorkeur voor vrouw
Omgang met katten: Slecht
Kan met kinderen? Ja, vanaf 10 jaar en ouder
Omgang vreemde mensen / bezoek: redelijk, ene wel, ander niet
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 6 uurtjes

Is het dier gecastreerd: Nee
Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: N.v.t.

Woonplaats waar het dier verblijft: Twenterand, Overijssel
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: eline.ekkel@gmail.com / 06-21464125

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's