Daantje

Daantje

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Daantje is een gecastreerde kater, geboren op 9 september 2017.

Wegens allergie moest helaas besloten worden om een nieuw thuis voor Daantje te vinden. 

 

Daantje is een “kat met karakter”. Hij vindt ligt graag op schoot is graag bij je, maar houdt niet van al teveel gekriebel en geaai. 
Wanneer je hem onverwachts aait, dan kan hij van zich afhappen. 
Daarom is Daantje geen kat voor een gezin met jonge kinderen, of iemand met een kinderwens. Wij zoeken dan ook juist iemand die valt op dit gedrag en een kat zoekt met een beetje karakter. 

Wanneer je trouwens rekening houdt met Daantjes gedrag en wanneer hij bij zijn nieuwe baas naar buiten kan, is Daantje gewoon een leuke kat.

Daantje is geen andere kat(ten) of hond(en) gewend. Die passen ook niet bij zijn levensstijl.  Kippen is hij wel gewend en daar gaat hij goed mee om.

 

Wij zoeken een leuke baas die waar Daantje vrij naar buiten kan. Een baas die Daantje gaat leren kennen en valt op zijn karakter!

 

 

Voeding: Daantje krijgt momenteel hypoallergene voeding van Royal Canin ivm een eiwit-allergie. Dit zal hij blijvend moeten blijven gebruiken. Hij mag dan ook geen tussendoortjes ed. 

Extra info: afgestaan | gecastreerd | Mag bij adoptie mee op/vanaf: 14 mei.

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.