Daisy

Daisy

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Groot

Over Daisy

Leeftijd: 10 maand
Is het dier gechipt? Ja

Voor Daisy een Argentijnse Dog teefje van 9 maanden oud zoeken wij een goed huisje.
Daisy is een erg lieve, maar drukke hond die veel aandacht nodig heeft. Ze kan goed met andere honden en met kinderen. Ze is een niet al te groot formaat van de Argentijnse Dog. Zij weegt op het moment 31 kilo maar is mooi gespierd.

Daisy heeft een slechte start gehad. Moeder werd niet goed behandeld waardoor ze is overgeplaatst naar een gezin waar ze ook is bevallen van haar puppy’s. Ze is snel bij haar moeder weggehaald omdat de moeder het niet meer aankon. Hierdoor heeft Daisy wel last van verlatingsangst. Wij zijn dus echt op zoek naar een huisje voor haar met het liefste geen kinderen of andere honden waar ze alle aandacht krijgt die ze nodig heeft. En veel ruimte heeft om haar energie kwijt te raken. Ze is getest op hyperactiviteit. Dit heeft ze niet. Wij zelf denken dat het zonder ook goed gaat.


Met botten of eten wat ze nog niet kent of erg lekker vind kan ze soms een beetje uitvallen. Wij laten haar altijd eerst zelf eten. Ze kan het toe-eigenen en kan dan gespannen worden.
Bij ons in huis gaat het niet meer. De ene werkt gemiddeld 60 uur per week en de andere is op het moment zwanger en kan Daisy niet meer aan. Hierdoor krijgt ze niet de aandacht die ze verdient.

Wij willen dat Daisy goed terecht komt en zij gaat dus niet zomaar weg. Wij zouden graag willen weten waar ze terecht komt om het ook voor ons iets makkelijker te maken.

Omgang met honden: Goed
Omgang met katten: Onbekend
Kan met kinderen? Ja, vanaf baby leeftijd
Omgang vreemde mensen / bezoek: Goed, allemansvriend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 4 uurtjes
Is het dier gesteriliseerd: Nee

Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: Geen

Plaats waar Daisy verblijft: Kampen
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: felisiaderksen@hotmail.com / 06-81632255

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's