Deejay

Deejay

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Deejay is een rustige poes, geboren op 15 mei 2018.

Wegens allergie van een gezinslid moest helaas de beslissing genomen worden om voor Deejay op te zoek te gaan naar een lieve nieuwe baas.

 

Deejay is een redelijk rustige dame die in nieuwe situaties eerst “de kat uit de boom kijkt”. Wanneer zij je kent en vertrouwt, is Deejay erg lief en aanhankelijk.
Zij heeft samengewoond met kinderen en dat ging goed, wij denken dat samenwonen met jonge kinderen iets te druk voor haar zal zijn, ook voor de gewenning.. Oudere kinderen zullen wel kunnen, mits zij rustig een band met Deejay op gaan bouwen. 

Deejay is in huis geen andere katten gewend, maar buiten ging zij goed met andere katten om. Deejay is geen honden gewend.

Deejay is dus gewend om vrij naar buiten te gaan en dat zal bij een nieuwe baas ook weer willen. Als cadeautje brengt zij af en toe een muisje voor je mee 😉 .

Verder gebruikt Deejay binnen de krabpaal en is zij goed zindelijk. Het meeste doet zij buiten. 

Wij zoeken een lieve nieuwe baas die even de tijd neemt om met Deejay een vertrouwensband op te bouwen. Dan is zij je vriendin voor het leven!

 

Voeding: geen dieet. 
Extra info: afgestaan door eigenaar | gesteriliseerd | hartruisje (1 uit 6) |Mag bij adoptie mee op/vanaf: 21 mei.

 

Voeding: 

Media

En een Deejay foto mag natuurlijk ook niet ontbreken 😉 

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.