Diesel

Diesel

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Klein

Over Diesel

Leeftijd: 9,5 jaar
Gechipt: Ja

Wij zoeken voor onze lieve Bull Diesel een nieuw en veilig huis waar ze haar laatste, vele jaren, in rust en plezier hoopt te kunnen volmaken.

Waarom zoeken wij een nieuwe baas:
We hebben Diesel nu bijna 9,5 jaar en met plezier. Wij hebben momenteel 3 kinderen en dat is helaas niet meer te doen met Diesel. Zij vindt het te druk en is niet meer op haar gemak, vooral de kleinste thuis (die wil heel graag knuffelen) vindt ze niet echt fijn om in haar buurt te hebben. We hebben het nu een hele tijd aangezien, maar het wordt alleen maar erger en haar plezier in huis is weg. Om deze reden zoeken we (met pijn in ons hart) een goede plek voor haar.

Hoe is Diesel:
Ze is wat bangig aangelegd, maar voor ons als baasjes een erg lieve en trouwe hond. In huis is ze waaks naar vreemden. Ze kan heel goed alleen thuis zijn en is gek op drukke wandelingen en lekker gek doen. Ze kan niet echt met vreemde honden en kan dan kattig doen. Ze is gek op lekker bij de kachel of het zonnetje liggen en lekker te luieren.

Wie zoeken wij:
Mensen zonder kinderen en met een gouden hart voor dieren die goed voor haar kunnen en willen zorgen zodat ze nog lang van haar honden leventje kan genieten.

Wij hebben deze keuze niet van de een op ander dag genomen en doen dit dan ook zeker niet met plezier, maar voor haar eigen bestwil. We zullen erg kieskeurig zijn voordat ze naar een nieuwe baas zal gaan en willen echt het beste voor haar.

Omgang met honden: Redelijk
Omgang met katten: Slecht
Kan met kinderen? Nee, kan niet met kinderen
Omgang vreemde mensen / bezoek: redelijk, afwachtend
Kan Diesel alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Is Diesel gesteriliseerd: Ja
Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: Nee
Plaats waar het dier verblijft: IJsselmuiden

Geïnteresseerden in Diesel kunnen contact opnemen met de huidige eigenaar via:
Berthvandewetering@hotmail.com  /  06-52613005

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's