Diva

Diva

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Diva is een lieve poes, geboren op 5 januari 2018.

 

Jaren geleden is Diva via ons geadopteerd, maar nu helaas weer terug bij ons omdat zij na de verhuizing niet meer naar buiten kan. 

Haar baas heeft het geprobeerd, maar Diva wil gewoon naar buiten kunnen. Dus kon helaas niet anders dan op zoek te gaan naar een nieuwe baas waar zij weer vrij naar buiten kan.

Diva is een ontzettend leuke, aanhankelijke dame. Zij komt graag op schoot liggen en laat zich ook prima oppakken.

Samenwonen met jonge kinderen vindt zij te druk, maar oudere (12+) kinderen die rustig met haar omgaan zullen geen enkel probleem zijn. 

In huis is Diva rustig en zeker geen druktemaker. Zij ligt graag op de leuning van de bank naar buiten te kijken. Buiten is Diva een echte jager. Zij komt vaak met iets thuis. 

De omgang met andere katten is neutraal. Zij zoekt ze niet op, maar vecht ook niet. Diva zal zich het meest thuisvoelen wanneer zij de enige kat in huis is. Omgang met honden is twijfelachtig, dus wij zoeken een baas zonder honden ;-). 

 

Diva was keurig zindelijk toen zij gewoon naar buiten kon. Wij verwachten dat dit bij een nieuwe baas dan ook weer zo is. 
Al met al is Diva een erg leuke dame voor een lieve baas waar zij weer vrij naar buten mag!

Voeding: geen dieet. 
Extra info: afgestaan door eigenaar | gesteriliseerd | Mag bij adoptie mee op/vanaf: 25 juni

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.