Donna en Pepsi

Donna & Pepsi

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over ons

Donna en Pepsi zijn twee ontzettend lieve Labradorachtige kruisingen (met een vleugje Stafford?), geboren op 8 april 2012.

Omdat de verzorging tekort schoot hebben de instanties ingegrepen in het leven van  Donna & Pepsi. Na een ander tijdelijk onderkomen zijn zij naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor dit leuke duo!

Donna & Pepsi zijn hoogstwaarschijnlijk zussen en zijn twee ontzettend leuke, sociale honden.

Zij zijn erg mensgericht, maar ook erg sociaal in de omgang met andere honden. Donna en Pepsi zijn kroelkonten, dol op aandacht en knuffels en altijd blij om je te zien.

Samen herplaatsen zou wel érg leuk zijn, want deze dames zijn erg gesteld op elkaar! Dus gaan wij in eerste instantie op zoek naar een lieve baas die zijn/haar huis openstelt voor Donna & Pepsi samen.

 

Donna is langere tijd behandeld voor oorontstekingen, gelukkig zijn haar oren nu nu schoon en pijnvrij.

Pepsi heeft een flinke hartruis (4 uit 6) en krijgt hier medicatie voor (Cardisure). Dit zal zij altijd moeten blijven gebruiken. 

Welke lieve baas zoekt twee lieve makkelijke dames?

Extra info:  overgenomen van andere opvang | niet gesteriliseerd |  kosten Cardisure Pepsi : € 62,- per maand   |   schofthoogte ongeveer 40-50 cm. |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.