Elisca

Elisca

Over Elisca

Elisca is een stevige bulldog teef van 2 jaar oud. Ze is gesteriliseerd.
Elisca loopt netjes mee aan de lijn en het is fijn om met haar te wandelen. Ze gaat ook graag mee om te wandelen.

Elisca vindt aandacht heerlijk en geniet van een aai. Ze begroet mensen vrolijk al is ze naar mannen toe iets gereserveerd. Ze heeft even tijd nodig om mannen te leren kennen.

Deze dame kent helaas nog geen huiselijke situatie. Het leven in huis zal haar daarom nog aangeleerd moeten worden. Dit houdt in dat het alleen zijn ook langzaam opgebouwd moet worden. Een nieuwe eigenaar zal haar hier in moeten gaan begeleiden.

Tijdens de wandeling negeert Elisca meestal andere honden. Als een onbekende hond iets van haar wil en naar haar toe komt lopen, is ze niet bang om te laten weten dat ze het niet fijn vindt . We plaatsen haar daarom ook niet bij een andere hond.

Het is niet bekend hoe ze op katten reageert, ze lijkt het bij ons wat te negeren als ze langs de kattenverblijven loopt. Maar als een kat voor haar wegrent zou ze het maar zo ineens wel interessant kunnen vinden.

Als Elisca haar energie kwijt is ligt ze lekker in haar mand te slapen of zit ze in het zonnetje te soezen.

Elisca verblijft bij een collega asiel en wordt herplaatst door Dierenasiel Beilen.

Denkt u dat u Elisca een fijn huis kunt bieden? 

Stuurt u dan een uitgebreide mail met uw woon- en werksituatie naar [email protected] en mogelijk nodigen zij u uit voor een kennismaking.

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met Dierenasiel Beilen op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt Dierenasiel Beilen zelf. Wij spelen geen rol in de screening en herplaatsing.

Video & foto's

input: 17-4