Erben

Erben

  • Grootte: Medium
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Erben is een lief, eerst afwachtend kittenkatertje, geboren rond 20 april 2022.

 

Wanneer hij je kent is Erben zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend. Maar in eerste instantie kijkt Erben echt eerst “de kat uit de boom” en moet je je best doen om zijn vertrouwen te krijgen. Omdat Erben afwachtend is, is samenwonen met jonge kinderen, of drukke kinderen niet verstandig.
Vertrouwt hij je, dan is Erben een ontzettend leuk katertje dat heel graag lang gekroeld en gekriebeld wordt!

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Erben kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Erben nog één en ander moeten leren natuurlijk.

Erben is behandeld tegen Giardia. De behandeling is succesvol voltooid. Om zijn spijsvertering te ondersteunen krijgt Erben nu nog Gastro Biome dieetvoeding. Het is de verwachting dat dit over enkele weken vervangen kan worden door hoogwaardige reguliere kattenvoeding.

Extra info: als vondeling binnengebracht | Erben is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle | Mag bij adoptie mee op/vanaf: direct |

Vaccinaties: Erben heeft zijn twee opvolgende kittenvaccinaties gehad. Dat betekent dat Erben pas in september 2023 opnieuw gevaccineerd hoeft te worden.

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.