Finn

Finn

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Finn

Leeftijd: 2 jaar
Datum van laatste vaccinatie: 07-07-2021
Is het dier gechipt? Ja

Dit is Finn, een mix Mastin reu van 2 jaar oud (geschatte geboortedatum is 15 september 2019). Een lekkere wat lompe knul die is uitgegroeid naar 70 cm schofthoogte en 40 kg. Voor de liefhebbers van een flinke hond dus met een mooi aanhankelijk hart.

Het Mastinbloed in Finn maakt deze knul tot een trouwe hond die zich hecht aan gezin en huis en haard.

Hij is een fijne aanhankelijke hond die graag in je nabijheid en een knuffelaar is, maar heeft ook een zekere zelfstandigheid in zich. Finn is vrolijk en opgeruimd van aard, doet graag ontspannen kwispelend zijn inspectierondjes door de tuin. Hij gaat ook graag mee op stap met de auto.
Ook met andere honden is Finn een heerlijk ontspannen sociale vent, zowel met reuen als met teven. En ook met katten gaat deze lieverd heel goed om al is het soms wat lomp.

Finn houdt van rust. Op onverwachte gekkigheid in zijn huis zit hij minder te wachten, merkt het gezin met veel tienerbezoek waar Finn nu verblijft. Een wat rustiger huishouden of een thuis waar Finn een rustige eigen ruimte kan worden geboden waar hij zich kan afzonderen van bijvoorbeeld bezoek, zou heel goed passen bij deze grote schat.

Momenteel wordt getraind met Finn’s gedrag naar visite en hier zit langzaam vooruitgang in. Toch is de huidige omgeving te druk met aanloop van mensen. De gedragstherapeut verwacht dat met de juiste begeleiding Finn’s gedrag grotendeels kan verdwijnen, mits er een rustige thuissituatie is.

Dus we zijn voor hem op zoek naar een plekje waar niet teveel prikkels zijn, een tuin aanwezig is en mensen die ervaring hebben met het ras.

Omgang met honden: Goed
Omgang met katten: Goed
Kan met kinderen? Nee, kan niet met kinderen
Omgang vreemde mensen / bezoek: “snapt” naar bezoek. Hij is niet agressief, maar zeer gespannen. Ook wanneer mensen weer opstaan.
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 6 uurtjes
Is het dier gecastreerd: Ja
Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: geen

Plaats waar het dier verblijft: Zwolle 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: wkaatee@gmail.com / 06-17360721

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's