Fleur

Fleur

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Fleur is een gesteriliseerde poes, geboren rond 15 juni 2020.

Samen met een aantal andere “erf-poezen” is Fleur bij ons beland begin januari. 
Fleur was in eerste instantie erg verlegen en vond aanraking niet fijn. Tegelijkertijd bleek dat Fleur veel pijn aan haar gebit had door fikse ontstekingen. Uiteindelijk zijn in twee operaties veel tanden en kiezen getrokken. 

Inmiddels is Fleur’s karakter ook positief veranderd en geniet zij meer van aadcaht, dus e.e.a. zal grotendeels werden veroorzaakt door de pijn aan haar bekkie.

Fleur vond een nieuw thuis, maar voelde zich daar blijkbaar niet thuis, dus is zij naar ons teruggebracht.

Dus gaan wij op zoek naar een fijne plek buitenaf waar Fleur weer een erf heeft en wellicht het gezelschap heeft van een aantal soortgenoten. 

Fleur is geen typische boerenkat die geen aandacht wil; integendeel, zij zal het erg gezellig vinden wanneer zij ook fijn een aai en kriebel krijgt. 

Dus wij zijn op zoek naar een baas waar Fleur de vrijheid van buiten krijgt, maar ook naar binnen mag als zij dat zou willen. 
Andere katten zijn geen probleem, mits zij sociaal zijn. Omgang met honden is niet bekend. 

 

Voeding: geen dieet. 
Extra info: teruggebracht na adoptie | gesteriliseerd | hartruis (2 uit 6) | gebit operatief behandeld: diverse tanden en kiezen getrokken | Mag bij adoptie mee op/vanaf: direct.

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.