Flynn

Flynn

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Flynn

Flynn is een onzekere Duitse Herder kruising, geboren op 1 mei 2018.
Nadat zijn baas onverwachts niet meer voor hem en 13 andere honden kon zorgen, zijn de honden naar ons asiel overgebracht.

Bij de vorige baas leefden de honden zowel in huis als in een grote achtertuin, in groepsverband. Ons is helaas niet bekend of de honden ook buiten de tuin kwamen.
Flynn moet echt wennen in nieuwe situaties en dat heeft bij ons echt een tijdje geduurd. Maar kent hij je, dan is Flynn enthousiast en aanhankelijk! Flynn is sociaal met andere honden en verstaat de hondentaal goed, maar kan ook pittig uit de hoek komen naar andere reuen. Een sociaal (gesteriliseerd) teefje zal Flynn vast erg gezellig vinden!

Flynn reageert op zijn naam, maar moet de basiscommando’s nog verder leren. Wel is hij erg pienter en leergierig, dus dit zal vast geen probleem zijn. Omdat de honden vrij vanuit de woning de tuin in konden kan het zo zijn dat een nieuwe baas de eerste tijd extra aandacht zal moeten schenken aan de zindelijkheid en de regelmaat van het naar buiten gaan om te plassen en poepen. Waarschijnlijk is Flynn al zindelijk, maar voor een nieuwe baas altijd fijn om te weten waar wellicht rekening mee gehouden moet worden.

Omdat Flynn onzeker is in combinatie met een sterk karakter, zijn kinderen niet geschikt voor hem. Met wandelen wil Flynn soms achter fietsers aanjagen, dus een nieuwe baas moet met dit gedrag aan het werk.
Ook als beginner is Flynn niet de juiste hond. Wij zoeken een baas met ervaring die Flynn kan begeleiden in zijn vertrouwen en zijn herder eigenschappen in goede banen leidt. 

Een Herder is een actief hondenras dat graag wil werken. Wij zoeken daarom voor Flynn een leuke ervaren baas die veel thuis is en die actief met hem aan de gang gaat. Mee aan de fiets, lange wandelingen, hersenwerk, enz. Denkt u de juiste baas voor Flynn te zijn? Vult u dan het adoptieformulier op onze website in. 

Extra info:  niet gecastreerd |  schofthoogte ongeveer 50-60 cm. |  het nieuwsbericht over de honden vindt u hier: https://dierenasielzwolle.nl/acties/14-honden/ |  

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

COVID - 19

Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19 alleen op afspraak. Indien u interesse heeft, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.

Foto's