Freddie

Freddie

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over Freddie

Freddie is een lieve oudere Podenco, geboren op 8 januari 2013.

Freddie is een lieve, mensgerichte hond. Hij is vriendelijk naar iedere persoon die hij tegenkomt, groot en klein. Gezien zijn vriendelijke karakter denken wij dat hij ook prima met grotere kinderen (8+) kan samenwonen, kinderen die weten hoe zij met een hond om moeten gaan natuurlijk en weten dat Freddie een eigen plek heeft waar hij rustig kan liggen.
Bij ons verblijft Freddie vaak achter de receptie en is altijd blij om mensen te zien.

Freddie is dol op zijn mand en zachte kleedjes. Hij maakt niets kapot, al versleept hij soms zijn spulletjes o.a. om op een betere plek in de zon te kunnen liggen. Wij verwachten dat Freddie na gewenning ook prima eventjes alleen thuis kan blijven.
Hij vindt het heerlijk om eindjes te wandelen en loopt prima mee aan de riem.

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Freddie. Na een ander tijdelijk onderkomen is Freddie naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor Freddie.

De verwaarlozing heeft er flink ingehakt bij Freddie. En eerlijk gezegd is Freddie ook wel echt ons zorgenkindje…..
Freddie staat op 2 soorten pijnstillers en op Apoquel tegen jeuk. Met deze medicatie gaat het de laatste weken weer goed met Freddie. Daarom is in overleg met de dierenarts besloten om hem nu toch weer ter adoptie zetten.

Wij hopen zo dat er een lieve baas komt voor Freddie waar hij de laatste maanden/ hopelijk jaren aandacht en knuffels kan krijgen.
Toegegeven: wij weten niet hoe lang Freddie het goed op deze medicatie. Daarom zijn wij ons er ook van bewust dat het lastig wordt om een baas te vinden die dit aan wil gaan en ook de maandelijkse kosten van de medicatie kan betalen. Maar wij gunnen het Freddie zo!

Freddie is een intacte reu, hij kan niet met andere reuen samenwonen. Katten en Freddie: ook geen goed idee ūüėČ

Kleinere hondjes lijkt goed te gaan, maar zal ter plekke bekeken moeten worden.

Wij zoeken een windhondenliefhebber die valt voor het geweldige karakter van deze honden en waar Freddie lekker op de bank mag liggen ūüėČ

Bent u die windhondenliefhebber met een groot dierenhart?

Indien u de situatie heeft die wij zoeken, kan Freddie tegen een gereduceerd adoptietarief geadopteerd worden. Mocht u meer informatie over de medicatie van Freddie willen, neemt u dan gerust even contact op met de receptiemedewerkers.

Extra info: overgenomen van andere opvang | niet gecastreerd | staar | recent gebit gereinigd en elementen getrokken | behandeld voor blaasontsteking | schofthoogte ongeveer 60 of meer cm. |

Kennismakingen:¬†Wij vragen potenti√ęle adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's