Freddie

Freddie

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Freddie is een lieve kater, geboren op 15 juni 2020.

Nadat zijn eigenaar niet meer de zorg kon dragen is besloten om voor Freddie een nieuwe baas te gaan zoeken.

 

Freddie is een lieve en aanhankelijke man. Hij is rustig van aard en erg gesteld op aandacht van mensen. 
Jonge kinderen zijn hem te druk, maar rustige kinderen vanaf 10 jaar ongeveer zijn geen enkel probleem.  Hij laat zich prima oppakken, maar echt op de arm blijven zitten is aan hem niet besteed. 

Freddie is gewend om met een kattenluikje in en uit te kunnen. Wij zoeken dan ook een baas waar hij ook weer met een luikje naar buiten kan. 

Ooit heeft Freddie samengewoond met een andere rustige kat, maar Freddie heeft geen andere kat nodig om gelukkig te zijn. Sterker nog, wij denken dat Freddie liever alle aandacht voor zichzelf heeft. Honden is hij niet gewend.

 

Verder is Freddie goed zindelijk en scherpt hij zijn nagels binnen keurig aan een krabplank en buiten aan de boom.

Wij zoeken voor aanhankelijke Freddie een leuke baas die genoeg tijd voor hem heeft, waar hij  met een kattenluikje zelf kan bepalen of hij binnen of buiten is. 

Voeding: geen dieet.
Extra info: afgestaan door eigenaar | gecastreerd | hartruisje (1 uit 6)  |  iets tandsteen |  Mag bij adoptie mee op/vanaf: 21 mei.

Voeding: 

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.